Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

STROM DISCLAND LM 12 000 v praxi

Po úspěšném nastartování projektu široko záběrových předseťových kompaktorů STROM SWIFTER SS,ST výrobce přichází na trh s široko záběrovým diskovým podmítačem STROM DISCLAND LM. Jak takový stroj vzniká? Podobně jak vznikl Swifter SS,ST v jehož prvopočátku stály potřeby zemědělského podniku ROSTĚNICE a.s.

V zárodku DISCLANDU LM stojí spolupráce mezi výrobcem a zemědělským podnikem AGROSERVIS VIŠŇOVÉ a.s., který poptával široko záběrový podmítač s větším průměrem disků a těžkým válcem, který bude využitelný po více plodinách s limitující transportní šířkou 3m.

Na konstrukci stroje DISCLAND LM  se podílel celý konstrukční tým pod vedením vedoucího konstrukční kanceláře  Ing.Pavla Syrovátky. Pracovní části stroje vycházejí z verze DISCLANDU LC tj. průměr disků 610mm, orební úhel každého z disků, bez údržbová ložiska, slupice z pružinové oceli vybavené systémem QUICK-STOP®, volitelný výběr zadních utužovacích válců. Podstatnou výhodou stroje je  transportní šířky 3m, která je možná díky systému BAR-LOCK.STROM DISCLAND LM se vyrábí v pracovních záběrech 8m, 10m a 12m.

V současnosti neexistuje na trhu podobný diskový podmítač v záběru 12m, který by nabízel uživateli výše zmíněná technická řešení, i to je důvod proč STROM DISCLAND LM je velkým hitem východních trhů roku 2008.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area